Aday gösterilmeyen Şerife Boz iki gündür kimseyle konuşmuyor

AK Parti’den milletvekili adaylığı başvurusu yapan Şerife Boz, listede yer almayınca hayata küstü. Boz'un iki gündür kimseyle görüşmediği öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 15 Temmuz darbe girişiminden 24 saat sonra çekilen fotoğrafı medyada ’15 Temmuz gecesi’ çekilmiş gibi gösterildiği iddia edilen ve geçtiğimiz ay AK Parti'den milletvekili adaylığı için başvuran Şerife Boz'un ismi aday listesinde yer almadı.

Sözcü'den Seda Önceler'in haberine göre, Şerife Boz AK Parti tarafından YSK’ya sunulan 600 kişilik listeye giremedi. Pazartesi gününden beri evinden dışarı çıkmadığı öğrenilen Boz, telefonlarına da çıkmıyor. Şerife Boz’un telefonuna çıkan eşi ise yaptığı açıklamada “Konuyla ilgili konuşmak istemiyoruz, her şey nasip kısmet. Artık rahatsız edilmek istemiyoruz” dedi.

NE OLMUŞTU?

15 Temmuz’daki darbe girişiminin ardından 16 Temmuz akşamı eşine ait hafriyat kamyonunun direksiyonunda görüntülenen Şerife Boz kısa süre içerisinde 15 Temmuz'un simgesi haline dönüşmüştü. Boz’un söz konusu fotoğrafının 15 Temmuz’da değil 16 Temmuz akşamı çekildiği ise onun milletvekilliği başvurusunun ardından ortaya çıkmıştı. 15 Temmuz'da yakınlarını kaybedenler Boz’u “Sahketarlıkla” suçlamış, simge fotoğrafı çeken fotomuhabiri de “Ben o kareyi 16 Temmuz’da çekmiştim” açıklamasında bulunmuştu.