Yenikapı mitinginde eleştiri: İktidar miting yapmaz, icraat yapar

​Yenikapı'da AKP'nin "Zulme Lanet Kudüs'e Destek" mitinginde Saadet Partili gençler AKP iktidarının miting yapmasına ince bir göndermede bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ​Yenikapı'da dün yapılan Kudüs mitinginde Saadet Partili gençler taşıdıkları dövizler ile iktidara göndermede bulundu. Milli Gazete'de yer alan habere göre Anadolu Gençlik Derneği (AGD) üyesi olan gençlerin ellerindeki dövizlerde SAADET Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun, "İktidar miting yapmaz, icraat yapar" sözleri yer aldı. Mesaj, kısa bir sürede sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

5 parça dövizden oluşan kolajda siyah zemin üzerine yazılan kırmızı yazıda, Temel Karamollaoğlu'nun "İktidar miting yapmaz, icraat yapar" sözlerine dikkat çekildi.

Gençlerin fotoğrafları sosyal medyada kısa sürede en çok konuşulanlar ve paylaşılanlar arasına girdi.

KARAMOLLAOĞLU: KARGALAR GÜLER YAV...

Geçtiğimiz pazar günü partisinin aday adayları programında konuşan Cumhurbaşkanı adayı ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Siz o anlaşmayı rafa kaldıracak mısınız? İsrail’in bugüne kadar önünü açan onlarca karar aldınız hanginizi sonlandıracaksınız. Çıkıp miting yapacaksınız, kargalar güler yav. Tekrar söylüyorum. İktidarlar miting yapmaz icraat yapar" demişti. (Kaynak)