Mezarlıktaki 'gizemli kadın' bulundu iddiası

Çorum'da, geceleri bir mezarın başında görünen kadının bulunduğu iddia edildi. Kimliği açıklanmayan kadının, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı öne sürüldü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Çorum'da geceleri bir mezarın başında görülen ve sonra kaybolan kadının bulunduğu iddia edildi. İsmi açıklanmayan ve ruhsal sorunlar yaşadığı öne sürülen kadının, hastanede tedavi gördüğü, sonrasında ifadesinin alınıp yakınlarına teslim edildiği belirtildi.

Çorum'un Çepni Mahallesi'ndeki Ulu Mezarlık görevlileri, 26 Nisan gecesi, siyah kıyafetli genç kadının mezarlığa gelerek, mezarın başında konuşup, ağladığını fark etti. Görevliler, 27, 28 ve 29 Nisan geceleri de kadını aynı mezarın başında ağlarken gördü. Mezarının üzerine, "Her gece oraya gelip neden ağlıyorsun, derdin ne? Yardımcı olalım, bize not bırak" yazılı not kağıdı bırakıldı.

"Gizemli kadın", 1 Mayıs gecesi yeniden ortaya çıktı. Mezarın başına gelen kadın, polislerden kaçarak kayboldu. Mezarlıkta arama yapılırken, bir ağaca da mezarı görebilecek şekilde kamera yerleştirildi.

Polisin, kadını mezarlık yakınlarındaki evinde bulduğu iddia edildi. Güvenlik kamerası görüntülerinden kimliği belirlenen ancak ismi açıklanmayan kadının, psikolojik sorunları nedeniyle hastanede tedavi ettirildiği öne sürüldü. Kadının, emniyete götürüldüğü ve ifadesi alındıktan sonra yakınlarına teslim edildiği öne sürüldü. (ÇORUM/DHA)