Yıldız Tilbe: Şarkılarım hiçbir siyasetin temsilcisi değildir

Şarkıcı Yıldız Tilbe, 'Kandıramazsın Beni' adlı şarkısını CHP'nin seçim kampanyasında kullanacağı iddialarına yanıt verdi: Şarkılarımın yalnızca beni temsil etme hakkı vardır.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Şayet bir gün milletimiz tamam derse ancak o zaman biz kenara çekiliriz” sözlerinin ardından sosyal medyada ‘T A M A M’ kampanyası başladı. Kampanya ile en çok paylaşılan şarkılardan biri de söz ve müziği Yıldız Tilbe'ye ait olan "Kandıramazsın Beni" isimli şarkıydı.

Şarkıda geçen “1-2-3-4 tamam, daha da katlanamam” sözleri üzerine muhalefet partileri de şarkıyı seçim kampanyalarında kullanmak üzere harekete geçmiş ve CHP'nin de şarkıyı yayınlayan şirketle anlaştığı iddia edilmişti.

Bu iddialara yanıt ise Yıldız Tilbe'den geldi. Tilbe, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlarla "Şarkılarımı herhangi bir siyasi mecrada propaganda olarak duyarsanız, bilin ki haberim ve iznim yoktur," ifadelerini kullandı.

Tilbe'nin tweetleri şu şekilde oldu:

CHP, Yıldız Tilbe ile anlaştı: 'Kandıramazsın Beni' meydandaCHP, Yıldız Tilbe ile anlaştı: 'Kandıramazsın Beni' meydanda

Muhalefet, Yıldız Tilbe'nin şarkısının peşine düştü!Muhalefet, Yıldız Tilbe'nin şarkısının peşine düştü!