İYİ Parti kurucularından Mehmet Aslan'ın evi kurşunladı

İYİ Parti kurucularından Mehmet Aslan'ın evi kurşunlandı. Saldırı sırasında seyahatte olan Aslan, olayı fark edince polise haber verdi. İfade verdikten sonra açıklama yapan Aslan, "Kanımızın son damlasına kadar, ne olursa olsun bu ülkenin iyiliği için, Türk milletinin bekası için, geleceği için var gücümüzle çalışacağız" diye konuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İYİ Parti kurucularından Mehmet Aslan'ın İstanbul'daki evinin kurşunlandığı ortaya çıktı. Saldırının, kimsenin olmadığı sırada pazar günü meydana belirlenirken; Aslan, "Ölümden öte köy yok. Anamız babamız boşuna ismimizi Mehmet koymadı. Türkiye iyi olacak" dedi.

Mehmet Aslan'ın İstanbul'un Beykoz ilçesindeki evine, geçtiğimiz pazar günü motosikletle gelen kasklı 2 kişi tarafından, 4-5 el ateş edildiği ortaya çıktı. Seyahatte olan Aslan, bu akşamüstü evine geldikten sonra saldırıyı fark etti ve polise haber verdi.

Güvenlik kamera kayıtlarında, iki kişinin evin yatak odasını hedef alarak ateş ettikleri görüldü. Polis, görüntülerinden saldırganları tespit etmeye çalışırken Mehmet Aslan ifade için emniyete gitti.

'ÖLÜMDEN ÖTE KÖY YOK'

İfade verdikten sonra emniyet önünde açıklama yapan Mehmet Aslan, "Emniyetten arkadaşlarımız geldiler gerekli tahkikatı başlattılar. Türkiye Cumhuriyeti devleti ve polisine güvenimiz sonsuz. Bunu kim yaptıysa onlar açığa çıkartırlar" dedi.

Korkmadıklarını belirten Aslan, şunları söyledi:

"Ama bu kimler tarafından yapıldıysa şunu bilsinler: Ölümden öte köy yok. Anamız babamız boşuna ismimizi Mehmet koymadı. Biz bu ülkeyi ölümüne sevdik. Biz ne korkuyoruz, ne yılıyoruz, ne vazgeçiyoruz. Bunca arkadaşla Türkiye'ye hepimiz inanıyoruz. Kanımızın son damlasına kadar, ne olursa olsun bu ülkenin iyiliği için, Türk milletinin bekası için, geleceği için var gücümüzle çalışacağız. Türkiye iyi olacak. Allah herkesin yolunu açık etsin." (İSTANBUL/DHA)