Site yöneticisi çocuklarının önünde güvenlik görevlisine saldırdı

Diyarbakır'da bir güvenlik görevlisi site yöneticisi tarafından şiddete maruz kaldı. İşinden istifa eden görevli, bağlı olduğu şirketin yöneticisi tarafından çocuklarının önünde darp edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Diyarbakır'da bir site yöneticisi, güvenlik görevlisine şiddet uyguladı. Vardiya tartışması yüzünden güvenlik kulübesine giren yöneticinin kendi çocukları önünde görevliyi tehdit ettiği de iddia edildi.

Kayapınar ilçesinde bulunan bir sitede çalışan güvenlik görevlisi, iddiaya göre, vardiya yüzünden tartıştığı yönetici tarafından şiddete maruz kaldı. 2 çocuğuyla birlikte güvenlik kulübesine gelen yönetici, görevli ile tartışmaya başladı. Yönetici vardiya çizelgesini gösterip görevliyi önce yumrukladı, sonra da elindeki makasla kafasına ve göğsüne defalarca vurup, tokat attı. Kulübeye girip çıkan kişilerin olaya müdahale etmediği olay kameralara yansıdı. Güvenlik görevlisi olayın ardından bağlı olduğu şirketle konuşup istifa etti.

İKİNCİ KEZ DARP ETTİ

Güvenlik şirketi görevlinin anlattıkları üzerine yöneticiyi şirkete çağırdı. Yöneticinin geldiği sırada şirkette bulanan güvenlik görevlisi burada yeniden saldırıya uğradı. Arkadaşının araya girmesiyle yöneticinin elinden kurtulan görevli polis merkezine gidip şikayette bulundu. Polis merkezinde ifade veren görevli yöneticinin kendisini tehdit de ettiğini ileri sürerek, cep telefonu mesajlarını gösterdi. Hastaneden darp raporu da alan görevli için çağrılı koruma kararı tebliği çıkarıldı.