1 Mayıs için kanun teklifi: Bir maaş ikramiye verilsin

CHP Antalya Milletvekili Devrim Kök'ten 1 Mayıs teklifi: 1 Mayıs'ta işçilere ve işçi emeklilerine bir maaş ikramiye verilsin!

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 1 Mayıs'ta işçilere ve işçi emeklilerine bir maaş ikramiye verilmesi hakkında kanun teklifi hazırlandı. CHP Antalya Milletvekili Devrim Kök, tarafından hazırlanan teklif için; “Emek en yüce değerdir. Ülkemizin koşullarında işçilerimiz zor günler geçirmektedir. Bu özel günde, emekçilere emeklerinin hakkı en azından bir maaş ikramiye ile verilmelidir” dedi.

Evrensel'de yer alan habere göre, Kök, “Tüm çabamız vatandaşlarımıza ve memleketimize hizmet etmektir. Yurttaşlarımızın haklarını sonuna kadar savunduk ve savunacağız” dedi.

24 Haziran seçimlerinde emekçilerin kazanacağını belirten Kök, “Emekçilerin haklarının sömürülmediği, aydınlık, eşit ve güzel bir dünyayı birlikte kurgulayacağımıza inanıyorum. 24 Haziran emeğin miladı olacaktır. Halk kazanacak, emekçiler kazanacak; Haziran zaferine damgasını emeğin haykıran sesi vuracak. Meydanlarda haykırdığımız gibi; Fabrikalar, tarlalar, siyasi iktidar; her şey emeğin olacak! Tüm emekçi dostlarımın 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramını kutlarım” dedi.

Etiketler işçi ikramiye emekçi