Theron: Çocuklarımı alıp giderim

Oscarlı oyuncu Theron, iki siyah çocuğunun geleceğinden endişe ettiğini belirtti. Özellikle ABD Başkanı Trump döneminde ırkçılığın arttığını ifade eden Theron, süreç devam ederse çocuklarını alıp ABD'den gidebileceğini ifade etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Güney Afrikalı aktris Charlize Theron, evlat edindiği iki siyah çocuğunun gelecekte ayrımcılığa uğrayacakları endişesi yaşadığını belirtti. "Hâlâ ırkçılığı tartışıyoruz. Eğer bu süreç böyle devam ederse çocuklarımı da alıp ABD’den gidebilirim. Çocuklarım için en son isteyeceğim şey, onlar için güvende hissetmeyecekleri bir yerde kalmak" diyen ünlü oyuncu, çocuklarının gelecekte ten renkleri yüzünden ayrımcılığa uğramasından endişe ettiğini Elle Dergisi’ne anlattı.

Gazete Habertürk'ün haberine göre Güney Afrikalı oyuncu, August ve Jackson isimli iki çocuğu evlat edinmişti. Oscar Ödüllü Theron, özellikle iktidardaki yönetimin yani ABD Başkanı Donald Trump’ın söylemi yüzünden arrtığını ima ederek ırkçılıkla birlikte cinsiyet eşitliği tartışmalarının da artık bitmesi gerektiğinin altını çizdi.