Haberde tuzun, duvarda izin olsun

Duvar vardır güneş görmemiş, duvar vardır ne fırtınaları göğüslemiş; duvar vardır betondan da gri, duvar vardır rengarenk çiçeklerle bezeli. Dünyanın dört bir yanındaki karamsar duvarları umutla dolduran, eleştiriyi sokaklara taşıyan Banksy’nin en çarpıcı eserleri çok özel defterlere dönüştü. Haberde tuzun, duvarda izin olsun istiyorsan Gittigidiyor ve N11 sitelerinde NotoPelle mağazasından defterini seç, daha güçlü ve özgür bir Gazete Duvar’a katkıda bulun!

Google Haberlere Abone ol

Çalkantılı 2016 yazının OHAL ortamında “ilkeli, bağımsız, objektif” şiarıyla yola çıkan Gazete Duvar olarak bu duruşu korumayı başardık. Kimsenin sözcülüğünü yapmadığımız gibi manipülasyona da izin vermedik. Suyumuzu gücün değirmenine değil medyadaki kurak topraklara taşıyoruz. Motivasyonumuz sadece haber yapmak ve her bireyin habere ulaşmasını kolaylaştırmak. Tüm zorluklara rağmen sürekli kendimizi güncellemek, geliştirmek, okurlarımıza daha zengin ve kaliteli içerik sunabilmek için buradayız, var gücümüzle çalışıyoruz.

Haydi! Defterini seç, Gazete Duvar’a katkıda bulun!

Her bağımsız yayın gibi biz de okurlarımızın desteğini hissetmek istiyoruz. Düşünen, sorgulayan, yorumlayan, ifade eden Gazete Duvar okurlarına duvarların dili Banksy’nin eserleri yakışır dedik. Gazete Duvar, NotoPelle iş birliği ile senin için birbirinden güzel defterler hazırladık. %100 el yapımı, şamua kağıt ve şık metal kilitli defterleri yanından ayıramayacaksın.

Gittigidiyor ve N11 sitelerinde NotoPelle mağazasından yapacağın tüm alışverişler Gazete Duvar’a destek anlamına gelecektir. Alışverişin açıklamasına “Gazete Duvar” yazman yeterlidir. İster hediye edeceğin, ister keyifle kullanacağın 50 TL değerinde 2 adet defter en geç 3 gün içinde kargoda.

Alışverişe başlamak için mağazanı seç Haberde tuzun, duvarda izin olsun 

Gazete Duvar, NotoPelle iş birliği ile...