AŞTİ ve Kızılay Metro'da tuvaletler bedava olacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, AŞTİ ve Kızılay metro istasyonundaki tuvaletlerin ücretsiz olacağını açıkladı. Tuna "Ankara’dan transit geçecek yolcudan da tuvalet için para alırsak ayıp olur" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ankara’da Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı tüm otoparkların tam gün ücretinin 1 TL’ye düşürülmesi kararının ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden dikkat çeken bir karar daha geldi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali (AŞTİ) ve Kızılay metro istasyonu içerisindeki tuvaletlerin ücretsiz olacağını kaydetti.

'PARA ALIRSAK AYIP OLUR'

Hürriyet'ten Murat Yılmaz'ın haberine göre, Büyükşehir tarafından kiraya verilen tuvaletlerin işletmecilerine tebligatların iletildiğini kaydeden Tuna "AŞTİ’de vatandaşların rahatlıkla ihtiyaçlarını gidermesi için tuvaletlerin ücretsiz olmasını istedik. Çalışan işçiler mağdur edilmeyecek onlarla bir sıkıntımız yok. İşçiler yine belediyemiz şirketine bağlı olarak oranın bakım ve temizliğini yapıp maaşını şirketten alacak. Tuvaletlerin ücretsiz olması vatandaşa yönelik bir karar. Yolcular bizim misafirimiz. Ankara’dan gidiyor, Ankara’ya gelmiş ya da Ankara’dan transit geçecek yolcudan da tuvalet için para alırsak ayıp olur" açıklaması yaptı.

Etiketler metro Ankara AŞTİ