Taha Özer sosyal medya paylaşımları nedeniyle gözaltında

1.5 milyon takipçisi olan ve 'Yerli Dan Bilzerian' olarak bilinen Taha Özer, Instagram ve Snapchat hesaplarında cinsel ilişki videolarını paylaştığı iddiasıyla gözaltına alındı. Adliyeye çıkarılan Özer adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sosyal medya fenomeni Taha Özer hakkında Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı tarafından, "cinsel ilişki video ve fotoğraflarını hesaplarından paylaştığı iddiasıyla" soruşturma başlatıldı.

Hürriyet'ten Çetin Aydın'ın haberine göre, Bakırköy 2. Sulh Ceza Hakimliği, Taha Ö. hakkında yakalama kararı verdi. Asayiş Şube Ar-Ge ve Bilgi İşlem Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Ekipler, 15 Mart 2018 günü, Taha Ö.'yü Ataşehir'deki evinde gözaltına alındı. 4 cep telefonu, 2 laptop, hard disk ve hafıza kartına el konan Özer, Emniyet'teki sorgusunun ardından adliyeye çıkarıldı ve adli kontrol kararıyla serbest kaldı.

TAHA ÖZER KİMDİR?

Taha Özer, zenginliğini, gece hayatını, gezip tozmalarını ve kadınlarla ilişkilerini sergilediği Instagram fotoğraflarıyla hızlı bir şekilde fenomen oldu. Özer, meşhur bir ayakkabı firmasının sahibinin oğlu.

HABERİN TAMAMI