Mevlüt Uysal: Belediyesi CHP'de olan Beylikdüzü'ne de metro götüreceğiz

İBB Başkanı Mevlüt Uysal, AK Parti Sultanbeyli Kongresi'ne katıldı. Metro çalışmalarına değinen Uysal, "Kadıköy'e Bakırköy'e, Şişli'ye yaptığımız gibi belediyesi CHP'de olan Beylikdüzü'ne de Sultanbeyli ve Arnavutköy'e de metro götüreceğiz" diye konuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal, metro yatırımlarıyla ilgili bugün yeni bir açıklama yaptı. Uysal, "Kadıköy'e Bakırköy'e, Şişli'ye yaptığımız gibi belediyesi CHP'de olan Beylikdüzü'ne de Sultanbeyli ve Arnavutköy'e de metro götüreceğiz. Bugüne kadar ayrımcı olmadığımız gibi bundan sonra da olmayacağız" dedi.

İBB Başkanı Mevlüt Uysal, dün AK Parti Arnavutköy Olağan İlçe Kongresi'nde konuşmuştu. Metro yatırımlarında AK Parti'nin daha fazla oy aldıkları yerlere öncelik vereceklerini söyleyen Uysal, "Bizim şu anda birinci önceliğimiz metro. Metroda da birinci önceliğimiz en fazla oy aldığımız yerler olacak inşallah" demişti.

Uysal, bugün AK Parti Sultanbeyli İlçe Kongresi'ndeki konuşmasında, metro yatırımlarına değindi. Uysal, "Kadıköy'e Bakırköy'e, Şişli'ye yaptığımız gibi belediyesi CHP'de olan Beylikdüzü'ne de Sultanbeyli ve Arnavutköy'e de metro götüreceğiz" şeklinde konuştu.

İstanbulluların tamamına hizmet etmek için görevde olduğunu, hizmeti bütün ilçelere eşit dağıtacaklarını, bugüne kadar ihmal edilen ilçelere öncelik vereceklerini söylediğini belirten Mevlüt Uysal, “Bugüne kadar ayrımcı olmadığımız gibi bundan sonra da olmayacağız. Ama mağdur edilmiş, ihmal edilmiş yerler varsa oraya kadar da gideceğiz" ifadelerini kullandı. (İSTANBUL/DHA)

İBB Başkanı Uysal: Metroda birinci önceliğimiz en fazla oy aldığımız yerler olacak inşallahİBB Başkanı Uysal: Metroda birinci önceliğimiz en fazla oy aldığımız yerler olacak inşallah