Uber: Yaşanan şiddet olaylarını dehşetle karşılıyoruz

İstanbul'da, Uber araçlarına yönelik saldırılarla ilgili şirketten açıklama yapıldı. Açıklamada, "Yaşanan şiddet olaylarını dehşetle karşılıyor ve sürücü ortaklarımızı desteklemek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Uber global, İstanbul'da yaşanan şiddet olaylarıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada saldırılarla ilgili olarak, yetkililerle görüşmeler yapıldığı belirtildi.

Uber'le çalışan sürücü ve araçların saldırıya uğramasının ardından şirket yeni bir açıklama yaptı. Saldırıya uğrayan sürücülere destek verildiği aktarılan açıklamada, "Yaşanan şiddet olaylarını dehşetle karşılıyor ve sürücü ortaklarımızı desteklemek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz" denildi.

'TAKSİCİLERLE İŞBİRLİĞİ YAPMAK İSTİYORUZ'

Taksicilerle de işbirliği yapmak istendiği ifade edilen açıklamada, "İnsanların şehirlerde bir yerden bir yere gitmek için ulaşım tercihleri bütün dünyada değişiyor. Türkiye’de de şehirlerin gelişmesine katkıda bulunmak için taksiler de dahil olmak üzere tüm yerel paydaşlarla işbirliği yapmak istiyoruz" ifadelerine yer verildi.

'İSTANBUL'DA 2000'İN ÜZERİNDE TAKSİYLE ÇALIŞIYORUZ'

Saldırıya uğrayan sürücülerle görüşüldüğü kaydedilen açıklama, şöyle sona erdi:

"Uber uygulaması üzerinden olayları aktaran tüm sürücülere bizzat ulaştık; şehirlerimizin güvenli olması, şehir sakinlerinin güven içinde yaşamayı sürdürebilmeleri için yetkililerle görüşmeler yapıyoruz. Uber taksi sürücüleri için ek gelir yaratmaktadır. İstanbul’da 2000’in üzerinde taksi, Uber uygulaması kullanmakta ve bu sayı her geçen gün daha da artmaktadır." (HABER MERKEZİ)

UBER aracına silahlı saldırı!UBER aracına silahlı saldırı!

Taksicilerden otogarda UBER dayak!Taksicilerden otogarda UBER dayak!

Taksiciler, müşteri gibi Uber çağırıp şoförü dövdüTaksiciler, müşteri gibi Uber çağırıp şoförü dövdü

Uber'den İstanbul'daki saldırılarla ilgili açıklamaUber'den İstanbul'daki saldırılarla ilgili açıklama

Etiketler istanbul taksi uber