Volkan Konak'ın sahne aldığı bara saldırı

Şarkıcı Volkan Konak'ın İstanbul Ataşehir'de sahneye çıktığı barın önüne gelen iki kişiden biri, sanatçı aleyhinde hakaretlerde bulunduktan sonra elindeki pompalı tüfekle havaya ateş açtı. Olaydan sonra müşteri olduğunu belirten bir kişi saldırganı ayağından vurdu. Polis, mekanı basan iki saldırganı hastaneye kaldırırken, müşteri olduğunu belirten kişiyi ise gözaltına aldı. Yapılan sorgunun ardından saldırganlardan İsmail Ç. ile müdahale eden Metin Y. adliyeye sevkedildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sanatçı Volkan Konak, Ataşehir'de sahnedeyken, pompalı tüfekle bara gelen İsmail Ç, barın sahibi olan amcası Nazif Ç'ye, "Vatan haini Volkan Konak'ı niye sahneye çıkardınız" diyerek ateş açtı. Saldırının ardından İsmail Ç. ve yanında bulunan Seyfi D. kaçtı. Kaçan 2 kişiyi takip eden Metin Y, Ataşehir Diş Hastanesi önünde, kaçan kişilerle kavgaya tutuştu. Bu sırada Metin Y. silahını ateşleyerek Seyfi D'yi bacağından vurdu. İsmail Ç. ve Seyfi D'nin suç kayıtları olduğu ortaya çıktı

Saldırı, dün gece saat 23.00 sıralarında Ataşehir Andromeda Rezidansın içinde bulunan Shot Bar'da meydana geldi. Açılan ateş sonucu mermiler barın tavanına isabet etti.

Volkan Konak'ın sahne aldığı barın önünde ateş açıldı.

Kısa süreli yaşanan paniğin ardından saldırganlar ile barın korumaları arasında arbede yaşandı. Bu sırada müşteri olduğunu belirten M.Y., kaçmaya çalışan saldırganlara müdahale etti.

OLAYLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Polis, M.Y'yi gözaltına alırken, saldırganlardan ayağından yaralanan Ş.D. ile darp edilen İ.Ç.'ya tedavileri yapılmak üzere hastaneye götürdü. Mekan önünde yaşanan olay güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

ADLİYEYE SEVKEDİLDİ

Metin Y. ile İsmail Ç'nin Ataşehir Asayiş Büro Amirliği'ndeki işlemleri tamamlanarak Kartal'daki Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi. Seyfi D'nin ise emniyetteki sorgusu sürüyor.

(İSTANBUL-DHA)

Volkan Konak: Saldırının benle alakası yokVolkan Konak: Saldırının benle alakası yok