Ataman: Mısırlıoğlu'nu yağ ticareti yüzünden dernekten attık

Eski Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Celal Ataman, Kadir Mısırlıoğlu'nun dernek parasıyla yağ ticareti yaptığını iddia etti. Ataman, Mısırlıoğlu'nu bu yüzden dernekten attıklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yeni Söz yazarı Kadir Mısıroğlu’nun yöneticisi olduğu derneğin parasını kullanarak yağ ticareti yaptığı öne sürüldü.

Mısırlıoğlu, bir dönem Trabzon Öğrenci Yurdu’nun başkanlığını yapmıştı. Cumhuriyet'ten Hasan Al'ın haberine göre Mısırlıoğlu ile ilgili iddianın sahibi eski Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Celal Ataman.

Ataman şunları anlattı: “Kadir Mısıroğlu, Trabzon Öğrenci Yurdu’ndan ihraç edilen ilk ve son kişidir. Derneğin parasını kendi yağ ticaretinde kullandığı için genel kurul kararı ile ihraç ettik. Mahkemeye başvurdu. O dönem derneğimizin başkanlığını yapan Av. Hilmi Tolga ‘bu ceza ona yeter’ dediği için işin peşini bıraktık. Takip etmedik. Bu kararı kaldırdı. Tabii bugünlerin yaşanacağını bilemezdik. Biz ihraç ettikten sonra gitti Seyhan Talebe Yurdu'nu kurdu. Buradan kazandığı parayı Necip Fazıl Kısakürek’le ilgili bir işe kaptırınca aralarında epey kavgaya tanıklık ettik” dedi.

Derneğin yönetim kurulunun  Kadir Mısıroğlu’nun ismi ve fotoğrafını derneğe hizmet edenlerin bulunduğu köşeden kaldırıldığı öğrenildi.