İstanbul'da bir kadın öldürüldü, bir kadın saldırıya uğradı

İstanbul'da bir kadın kocası tarafından öldürülürken, başka bir kadın kocasının silahlı saldırısına uğradı. Edirne'de eşine makasla saldıran kişi ise serbest bırakıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'da bir kadın kocası tarafından öldürüldü, bir kadınsa silahlı saldırıya uğradı. Edirne'de ise emniyet önünde eşine makasla saldıran H.A., serbest bırakıldı.

İstanbul'un Şişli ilçesinde Ali Karal, eşi Leyla Karal ile sokak üzerinde karşılaştı. Eşiyle tartışan Ali Karal, yanında getirdiği bıçakla eşine saldırdı. Boğazına aldığı bıçak darbeleriyle yaralanan Leyla Karal, çevredekilerin hastaneye kaldırıldı.

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Leyla Karal, hayatını kaybetti. Ali Karal ise emniyete giderek teslim oldu.

EŞİNİ TÜFEKLE VURDU

Çekmeköy'de bir pizzacıda çalışan Bediha B., eşinin silahlı saldırısına uğradı. Polis elinde av tüfeği bulunan saldırgan Salih Gül'ü gözaltına aldı. Yaralı Bediha B. ise Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Salih Gül'ün, polise verdiği ifadesinde, "Benden ayrılmak istedi. Bunu kabullenemediğim için iş yerine giderek vurdum" dediği öğrenildi. Gül'ün, 1 hafta önce Edirne Açık Cezaevi'nden firar ettiği belirtildi.

Gül, emniyetteki ifadesinin ardından Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edildi.

MAKASLA SALDIRAN KOCA SERBEST

Edirne'nin Keşan ilçesinde, uyuşturucuya karşı önlem alınmasını isteyen yaklaşın bin kişi, dün Keşan Emniyet Müdürlüğü önünde toplandı. Bu sırada emniyet önünde toplanan protestocular arasında bulunan H.A., protestoya katılan eşi E.A.'ya makasla saldırdı. Saldırıyı görenler H.A.'yı linç etmek istedi. Polis kabalığın elinden aldığı H.A.'yı gözaltına aldı.

Emniyette ifadesi alınan H.A., bugün savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. (DHA)