Kilis'e üç roket düştü

Kilis' akşam saatlerinde düşen roket bir restorana isabet etti. Yaralıların olduğu bildiriliyor. DHA Muhabiri Taylan Yıldırım, iki kişinin ambulansla hastaneye kaldırıldığını ancak yaralı sayısıyla ilgili resmi bir açıklamanın yapılmadığını aktardı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kilis'e gün içerisinde üç roket düştü. Roketlerden üçüncüsü bir restorana isabet etti.

Düşen ilk roket Ekrem Çetin Mahallesi'nde iki katlı bir evin alt katındaki dış duvara isabet etti. Duvarda hasar oluştu. ikinci roket ise iki katlı binanın altında bulunan işyerine isabet etti.

Akşam saatlerinde ise atılan üçüncü roket Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan restorana düştü. Yaralıların bulunduğu belirtilen olay yerine ambulanslar sevk edildi.

DHA Muhabiri Taylan Yıldırım, Kilis'teki son durumu öyle anlattı; "Restoran iki katlı, ancak roketten dolayı restoranın tabanına kadar kaldı. Akşam saati olması nedeniyle restoranda çok sayıda müşteri ve çalışan bulunuyordu. Olay yerine çok yakın bir mesafede bulunuyorduk. Biz de haber turundan dönmüştük. İçeride de basın mensubu arkadaşlarımızın olduğu duyumunu aldık. Ancak hem bu konuda hem de yaralı sayısı hakkında resmi açıklama yapılmadı. (HABER MERKEZİ)

Etiketler saldırı Kilis Roket