Et çaldığı iddiasıyla yargılanan balerin Evlin Avidor: Dalgındım, suçlama onur kırıcı

marketten et çaldığı iddiasıyla hakkında dava açılan balerin Evlin Avidor, hakim karşısına çıktı: "Boşanma davalarım nedeniyle dalgındım. Olay nedeniyle işimden oldum. Böyle bir dava için mahkemeye gelmek onur kırıcı."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Marketten et çaldığı iddiasıyla hakkında dava açılan Evlin Avidor, suçlamayı reddetti. Avidor, "Boşanma davalarım nedeniyle dalgındım. Böyle bir dava için mahkemeye gelmekten utanıyorum" dedi.

Takvim'den Dilek Yaman'ın haberine göre Evlin Avidor, 3 Kasım günü İstinye'de bulunan bir markete gitti. Alışverişini tamamlayan Avidor, hızlı kasadan ödeme yapıp geçtiği sırada güvenlik görevlisi tarafından durduruldu. Avidor aldıklarının parasını ödediğini belirtti ancak market görevlileri polis çağırdı. Avidor'un poşetlerindeki ürünler tek tek incelendi ve aldığı 25 parça üründen 2'sinin parasının ödenmediği tespit edildi.

GÖZALTINA ALINIP SERBEST BIRAKILDI

Bunun üzerine gözaltına alınan Avidor, adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Ancak savcılık 'hırsızlık' suçlamasıyla 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde hâkim karşısına çıkan Avidor, suçlamayı reddetti. Avidor, mahkemede şunları söyledi: "Yıllardır aynı marketten alışveriş yaparım. Boşanma davalarım nedeniyle dalgındım. Üç ürün aynı poşette olduğu için ödeme yapmadan geçirmişim. Olay nedeniyle işimden oldum. Böyle bir dava için mahkemeye gelmekten utanıyorum. Onur kırıcı bir durum."