'Kedicikler'den Erdoğan paylaşımları!

Aralarında 'Kedicikler' olarak tanınan kadınların da bulunduğu Adnan Oktar taraftarı bir grup Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la grup taraftarlarının bulunduğu fotoğrafları paylaşarak, "Her zaman destekledik" mesajı verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Adnan Hoca lakaplı Adnan Oktar'ın televizyon programlarına çıkan ve 'kedicikler' olarak tanınan kadınlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın grup üyeleriyle birlikte olduğu görüntüleri paylaştı.

Adnan Oktar'ın başında olduğu grup geçen günlerde yaptığı açıklamayla kendilerine polis operasyonu yapılacağı iddiasında bulunmuştu. Grup açıklamasında, "Duyumlarımıza göre; emniyet birimlerini uydurma bilgilerle yanıltan söz konusu odaklar, BAV camiası ile bağlantısı olduğunu düşündükleri ev ve ofislere baskın yaptırarak, buralara camiamızı haksız bir biçimde suçlamaya yarayacak sahte suç delilleri yerleştirmeyi planlamaktadır" ifadelerini kullanmıştı.

Son olarak grubun 'Kedicikler' olarak bilinen kadın üyelerinin de aralarında olduğu kişiler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın grup üyeleriyle birlikte olduğu görüntüleri paylaştı.