Aytül Gürbüz Tükel: Sevdiğim adama kefilim

Dün gözaltına alınan TTB Başkanı Raşit Tükel’in eşi Aytül Gürbüz Tükel, paylaşımda bulundu: Ben Raşit’e, sevdiğim adama kefilim ve hep yanındayım.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye’nin Afrin'e yönelik başlattığı operasyonun ardından 'Savaş bir halk sağlığı sorunudur' diye açıklama yaptıkları için gözaltına alınan 11 hekim arasında bulunan Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Raşit Tükel’in eşi Aytül Gürbüz Tükel, “Ben Raşit’e, sevdiğim adama kefilim ve hep yanındayım” dedi.

Kendisi de hekim olan Aytül Gürbüz Tükel, eşinin gözaltına alınmasıyla ilgili kişisel Twitter hesabından  paylaşımda bulundu. Tükel, şu mesajı paylaştı: "Sevgili eşim Raşit Tükel 20 yıldır hayatımda çok iyi bir baba, çok iyi bir eş, çok iyi bir evlattır, çok iyi bir hekim, akademisyen, demokrat, insancıl, barış yanlısı biridir, bir gün bile ona hayranlığım azalmadı, ben Raşit’e sevdiğim adama kefilim ve hep yanındayım.”

FİNCANCI: BİZ MESLEKTAŞLARI DA KEFİLİZ

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı'nın eski başkanlarından Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı da Aytül Gürbüz Tükel'e destek verdi. Fincancı, Twitter hesabından “Biz meslektaşları da yanındayız, kefiliz” paylaşımında bulundu. (HABER MERKEZİ)

Gözaltına alınan TTB yöneticisi Gökalp işten atıldıGözaltına alınan TTB yöneticisi Gökalp işten atıldı

TTB Merkez Konseyi üyesi doktorlara gözaltıTTB Merkez Konseyi üyesi doktorlara gözaltı

CHP'li Böke, TTB'de: Annemin mücadelesini sürdüreceğimCHP'li Böke, TTB'de: Annemin mücadelesini sürdüreceğim

Sağlık Bakanı: TTB'nin böyle açıklama yapma hakkı yokSağlık Bakanı: TTB'nin böyle açıklama yapma hakkı yok