Yaşlı kadının gasp edilmesiyle ilgili olarak torunu gözaltına alındı

Denizli'de 75 yaşındaki Ümmü Coşdan'ın dövülmesi ve gasp edilmesiyle ilgili olarak 2 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin Coşdan'ın torunu ve torunun arkadaşı olduğu öğrenildi. Savcılık, şüpheliler için tutuklama talep etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Denizli'nin Çal ilçesinde yaşayan, 75 yaşındaki Ümmü Coşdan'ın darp ve gasp edilmesiyle ilgili olarak 2 kişi gözaltına alındı. Gözaltındakilerin Coşdan'ın, torunu ve torununun arkadaşı olduğu belirtildi. Tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edilen 2 şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Geçtiğimiz çarşamba günü Ümmü Coşdan'ın evine giden bir kişi, oğullarının arkadaşı olduğunu söyledikten sonra su istedi. Su getirmek için mutfağa giden Coşdan'ın arkasından eve giren saldırgan, yaşlı kadının yüzüne biber gazı sıktı. Coşdan'ı darp eden saldırgan, Coşdan'ın boynundaki altını çaldı.

Para da isteyen saldırgan, yanında getirdiği koli bandıyla kadının ellerini bağladı. Ümmü Coşdan, ağzını bantlamaya çalıştığı sırada saldırganın bir parmağını ısırdı. Coşdan'ın tekrar darp eden saldırgan, evden uzaklaştı. Aldığı darbeler sonucu yüzünde ağır yaralar oluşan Ümmü Coşdan, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

Bir bardak su verdi, gasp edildi, şiddete uğradıBir bardak su verdi, gasp edildi, şiddete uğradı

SAVCILIK TUTUKLAMA TALEP ETTİ

Jandarma ekiplerinin yürüttüğü çalışmanın ardından Ümmü Coşdan'ın torunu M.T. ile arkadaşı D.M., gözaltına alındı. Coşdan'ın torunu M.T.'nin azmettirici olduğu, arkadaşının ise gasp yapan kişiyi ayarladığı iddia edildi.

Jandarma gaspçıyı yakalamak için çalışmalarını sürdürürken, M.T. ve D.M. savcılığa gönderildi. İfadeleri alınan 2 kişi tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Hakimlik, M.T. ve D.M.'yi adli kontrol şartıyla serbest bıraktı. (DENİZLİ/DHA)

Etiketler gasp Denizli darp çal