Koç, Timsahlara sponsor oluyor

Dünya gazetesinden Kerim Ülker Koç Holding'in Bursaspor'a sponsor olacağını yazdı. Ülker'e göre dört büyükler dışında şampiyon olan Bursaspor'un stadyumu Timsah Arena'ya, Koç'un adının verilmesi ve göğüs reklamları gündemde.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Dünya gazetesinden Kerim Ülker bugün köşesinde Koç Holding'in sponsorluk için Bursaspor ile görüştüğünü yazdı.

45 bin kişilik Bursaspor Stadı Timsah Arena'nın, en fazla koltuk kapasitesine sahip olduğunu ifade eden yazar, aralıkta  Bursaspor Başkanı Ali Ay'ın, Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Koç ile İstanbul’da buluştuğunu, bu hafta başında ise ikinci görüşmenin Timsah Arena'da yapıldığını anlattı.

Bu görüşmede Koç Holding'in Timsah Arena için ilk fiyat teklifinin 4 milyon Euro olduğunu, anlaşmanın da 5+5 yıl süresinde yapılmasının konuşulduğunu anlatan Ülker göğüs reklamlarının da gündemde olduğunu belirtti.

Stadyuma isim verilmesinin en ciddi konu olduğunun altını çizen yazar bu konunun Koç Holding Yönetim Kurulu Toplantısı’nda netlik kazanacağını yazdı.

Bursaspor, Türkiye'de Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor’un dışında şampiyon olan tek takım, 45 bin kişilik Timsah Arena da en fazla koltuk kapasitesine sahip stat.