Bir bardak su verdi, gasp edildi, şiddete uğradı

Denizli'de tek başına yaşayan yaşlı kadın evine su içme bahanesiyle giren bir kişi tarafından hem gasp edildi hem de şiddette uğradı. Yaşlı kadının yüzüne 15 dikiş atıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Denizli'nin Çal ilçesinde yalnız yaşayan 75 yaşındaki Ümmü Coşdan, evine çocuklarının arkadaşı olduğunu belirterek, bir bardak su isteme bahanesiyle giren kimliği belirsiz kişi tarafından dövüldü. Kimliği henüz belirlenemeyen kişi, yaşlı kadının bir altınını da gasp etti.

'OĞLUNUN ARKADAŞIYIM' DİYEREK SU İSTEDİ

Başında bere olan bir kişi, evinde yalnız yaşayan 5 çocuk ve 17 torunu bulunan Ümmü Coşdan’ın yanına giderek, oğullarının arkadaşı olduğunu söyledikten sonra bir bardak su istedi.

Yaşlı kadın su getirmek için mutfağa gittiği sırada arkasından eve girip, yüzüne biber gazı sıktı. Bu sırada yaşlı kadının yüzüne defalarca yumruk atan kimliği belirsiz saldırgan, boynundaki bir reşat altını da kopartarak zorla aldı. Canını kurtarmaya çalışan yaşlı kadın tarafından parmağı ısırılan gaspçı, evin arka penceresinden atlayarak kaçtı.

Gaspçının evden kaçması ardından ayağa kalkıp mutfağa giden Ümmü Coşdan, komşularından yardım istedi. Çevredekilerin ihbarı üzerine ambulans ve jandarma ekipleri gönderildi. Denizli Devlet Hastanesi’ne götürülen Coşdan’ın darp sonucu yarılan dudak ve yanaklarına 15 dikiş atıldı.

'ÖLÜMDEN DÖNDÜM'

Şoku üzerinden uzun süre atamayan Ümmü Coşdan,"Evime gelip, oğullarımı tanıdığını söyledi, bir bardak su istedi. Eve girdiğim sırada arkamdan gelip, yüzüme biber gazı sıktı. Ne olduğunu anlayamadan beni yere yatırıp, öldüreceğini söyleyerek para istedi. Boynumdaki altını koparıp aldı. Ardından ellerimi bantla bağladı. Ağzımı bantla bağlarken, bir parmağını bütün gücümle ısırdım. Beni yine dövdü, sürekli yüzüme vurdu. Beni bu hale soktu. Ölümden döndüm" dedi. (DHA)