Kılıçdaroğlu'nun kızından Güneş gazetesinin patronuna mektup

Kemal Kılıçdaroğlu'nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu, Güneş gazetesinin sahibi Zeki Yeşildağ'a mektup gönderdi. Zeynep Kılıçdaroğlu, dairesini 100 bin dolara satmaya hazır olduğunu belirtirken, "Adalar manzaralı olmayan evimde güle güle oturmanızı temenni ederim" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu, Güneş gazetesinin sahibi Zeki Yeşildağ'a mektup yazdı. Zeynep Kılıçdaroğlu, kendisine ait daireyi satın alması için beklediğini yazdı.

Güneş, gazetesi Kılıçdaroğlu kızının İstanbul Ataşehir'deki dairesiyle ilgili bir dizi haber yapmıştı Gazete dairenin değerinin milyonlarca lira olduğunu öne sürmüştü.

Kılıçdaroğlu, iddiaların sorulması üzerine “Bir sefer gittim evine, bu kadar sıradan bir ev nasıl olur da milyon dolarlık... Versinler 1 milyon dolar, hemen verelim. Hatta 500 bin dolar veya 100 bin dolar versinler, hemen verelim” demişti.

'GÜNEŞ OLARAK BİZ REZİDANSA TALİBİZ'

Kılıçdaroğlu’nun “100 bin dolar versinler, hemen verelim” sözlerini Güneş gazetesi, “100 bin dolar hazır, tut sözünü” başlıklı haberle manşete taşımış “Güneş olarak bir o rezidansa talibiz, sözümüz söz” demişti.

Güneş gazetesinin manşeti üzerine CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu, gazetenin patronu Zeki Yeşildağ'a mektup yazarak daireyi alması için beklediğini yazdı.

'GÜLE GÜLE OTURMANIZI TEMENNİ EDERİM'

Mektubu, Hürriyet'ten Ahmet Hakan, bugün köşesine taşıdı. Zeynep Kılıçdaroğlu, mektubunda "Daireyi size satmaya hazır olduğumu bildiririm" derken şu ifadeleri kullandı:

"Daireyi satın almayı gerçekten kabul etmeniz durumunda adalar manzaralı olmayan evimde güle güle oturmanızı temenni ederim. Malum gazetenizde yayınlanan ve gerçeği yansıtmayan haberlere inanarak hareket edip hayal kırıklığına uğramayın diye sizi şimdiden bilgilendirmek istedim."

Zeynep Kılıçdaroğlu'nun mektubu şöyle:

Ahmet Hakan'ın yazası