Çeşme'de iki patlama sesi duyuldu

Çeşme'de iki patlama sesi duyuldu. Çeşme Kaymakamı Hacı Mehmet Kara, ölen ya da yaralanan olmadığını, ateşli bir patlama yaşanmadığını söyledi. Patlamaya, kaçak avlanan balıkçıların neden olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İzmir'in Çeşme ilçesinde iki patlama sesi duyuldu. Seslerin kaynağıyla ilgili araştırma devam ederken, patlamaya kaçak avlanan avcıların neden olabileceği ihtimali üzerinde durulduğu belirtildi.

Çeşme'de, saat 19.30 sıralarında art arda iki patlama duyuldu. Patlama sesleri üzerine panik yaşayanlar, polis ve itfaiyeyi arayarak ihbarlarda bulundu. Çeşme İlçe Jandarma Komutanlığı ve Çeşme Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, Ovacık ve Çiftlik mevkiinde karadan ve denizden araştırmalarını sürdürüyor.

Güvenlik güçleri, herhangi yıkım ya da yaralı ihbarının alınmadığı patlamaya, kaçak avlanan balıkçıların neden olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Çeşme Kaymakamı Hacı Mehmet Kara, patlama sesinin nedeninin araştırıldığını, şu anda ölen, yaralanan ya da ateşli bir patlama olayının olmadığını söyledi. (İZMİR/DHA)