Adana'da karakol yakınında patlama

Adana'da bir karakol yakınında patlama yaşandı. Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız, patlamanın, karakolun karşısındaki sokağa bırakılan ses bombasından kaynaklandığını açıkladı. Patlamada can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Adana'nın Seyhan ilçesinde, Hürriyet Polis Karakolu'nun yakınında şiddetli bir patlama meydana geldi. Bölgeye polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Patlamanın ses bombasından kaynaklandığı açıklandı.

Seyhan ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi'nde bulunan Hürriyet Polis Karakolu'nun yakınlarında, saat 19.10 sıralarında şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlama, kentin birçok bölgesinden duyuldu. Patlamanın ardından bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Maskeli bir kişinin sokağa girdikten kısa süre sonra patlamanın olduğu belirtildi. Polis merkezinin karşısında bulunan sokaktaki bir elektrik direğinin altına bırakılan ses bombasının patladığı öğrenildi. Kimsenin yaralanmadığı patlamada, çevrede bulunan bazı evlerin camları kırıldı.

EMNİYET MÜDÜRÜ: HER ŞEY KONTROL ALTINDA

Olay yerine giden Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız, çalışmaları takip etti. Yıldız, "Şu an için her şey kontrol altında. Patlama ses bombasından meydana geldi. Konuyla ilgili araştırmalarımız devam ediyor" dedi. (ADANA/DHA)