Zabıtaları çevik kuvvet ayırdı

Nispetiye'de kaldırım çalışması nedeniyle Beşiktaş ve İstanbul Büyükşehir zabıtaları bir kez daha karşı karşıya geldi. Gerilimin büyümesi üzerine bölgeye sevk edilen çevik kuvvet ekipleri, zabıtaları uzaklaştırdı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile Beşiktaş ilçe belediyesi zabıtaları arasındaki kaldırım gerilimi sürüyor. Geçen hafta yaşanan olayın aynısı bu gece bir kez daha tekrarladı. Beşiktaş Belediyesi ekipleri, Nispetiye'de gece kaldırım çalışması başlattı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi zabıtaları ise caddenin kendi sorumluluk alanlarında olduğunu belirterek, çalışmaya engel oldu.

Çalışmaların engellenmesi üzerine Beşiktaş ve İBB zabıtaları arasında gerilim yaşandı. Tansiyonun yükselmesi üzerine çevre sakinleri polise haber verdi.

Olay yerine çok sayıda çevik kuvvet ve polis ekibi sevk edildi. Çevrede önlem alan polis, zabıtaları da birbirlerinden uzaklaştırdı.

Bir süre sonra Beşiktaş Belediyesi ekipleri iş makinelerini de alarak caddeden ayrıldı.

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, yıllardır caddede kaldırım çalışması yapılmadığını, kendileri yapmak isteyince de hizmeti büyükşehirin engellendiğini söylüyor.

(HABER MERKEZİ)