Semih Özakça'yı ziyaret eden Yrd. Doç. Dr. İrfan Mukul ihraç edildi

Semih Özakça'nın Sinop Eğitim Fakültesi’nden hocası Yrd. Doç. Dr. İrfan Mukul ihraç edildi. Mukul, Özakça'yı ziyaret etmesinin hemen ardından açığa alınmıştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ‘Olağanüstü Hal’ uygulaması kapsamında hazırlanan 695 ve 696 sayılı iki yeni Kanun Hükmünde Kararname, Resmi Gazete’de yayımlandı. Kamu kurumlarından toplam 2 bin 756 kişi ihraç edildi. Daha önce ihraç edilen 115 kişi ise görevlerine iade edildi.

KHK ile ihraç edilen ve işine dönme talebiyle açlık grevi yapan Semih Özakça’yı ziyaret ettiği için açığa alınan Sinop Eğitim Fakültesi’nden Yrd. Doç. Dr. İrfan Mukul da KHK ile ihraç edilenler arasında yer aldı.

BARIŞ İMZACISI AKADEMİSYENLER İHRAÇ EDİLDİ

105 öğretim üyesi, 50 üniversite personeli ihraç edildi. Dicle Üniversitesi'nde barış bildirisi imzacısı akademisyenler Düzgün Uğur, Erhan Ünlü, Hümeyra Yılmaz, Romedi Çelik, Eda Aslı Şeran, Aslı Aydemir ihraç edildi.

KHK 'terörle mücadeleye yardımcı olanların yakınlarına' askerlik muafiyeti getirdiKHK 'terörle mücadeleye yardımcı olanların yakınlarına' askerlik muafiyeti getirdi

Evrensel'e konuşan ihraç listesinde yer alan akademisyenlerden Dicle Üniversitesi Hidrobiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr.Erhan Ünlü, ihraçları beklediklerini dile getirerek “ Bu kıyımların devam edeceğini biliyorduk. Diğer arkadaşlarımız hiçbir suçu olmamasına rağmen nasıl ihraç edildilerse benim de bundan ayrı olmam düşünülemezdi. İhraç listesinde ismimizin olmasına şaşırmadık bu yüzden”dedi.

NE OLMUŞTU?

Semih Özakça’nın Sinop Eğitim Fakültesinden hocası Yrd. Doç. Dr. İrfan Mukul Özakça’yı ziyaret ettiği ve Nurettin Yıldız'ı protesto ettiği gerekçesiyle açığa alındı.

KHK ile ihraç edilen ve işine dönme talebiyle açlık grevi yapan Semih Özakça’nın Sinop Eğitim Fakültesinden hocası Yrd. Doç. Dr. İrfan Mukul Özakça’yı ziyaret ettiği gerekçesiyle açığa alındı.

Sinop Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İrfan Mukul, Açlık grevindeki Semih Özakça’yı ziyaret ettiği ve geçtiğimiz yıl “6 yaşındaki çocuk evlenebilir” gibi sözleriyle tanınan Nurettin Yıldız'ı protesto ettiği gerekçeleriyle açığa alındı.

2 yeni KHK: Kamudan 2 bin 756 kişi ihraç edildi2 yeni KHK: Kamudan 2 bin 756 kişi ihraç edildi

Tek tip kıyafet uygulaması başladıTek tip kıyafet uygulaması başladı

7 dernek 7 vakıf, 2 gazete kapatıldı7 dernek 7 vakıf, 2 gazete kapatıldı

Savunma Sanayii Müsteşarlığı, Cumhurbaşkanına bağlandıSavunma Sanayii Müsteşarlığı, Cumhurbaşkanına bağlandı

İnsan Hakları Derneği Genel Başkanı Öztürk Türkdoğan: Demirtaş ve Berberoğlu’na da tek tip kıyafet dayatılacakİnsan Hakları Derneği Genel Başkanı Öztürk Türkdoğan: Demirtaş ve Berberoğlu’na da tek tip kıyafet dayatılacak