Burak Yılmaz kaza için 2 milyon lira ödeyecek

Ferrari ile yaptığı kaza sonrası polise ifade veren Burak Yılmaz, iki araçta meydana gelen toplam 2 milyon liralık hasarı karşılayacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sarıyer'de, Fatih Terim'in damadı Volkan Bahçekapılı adına kayıtlı Ferrari'yle kaza yapan ve park halindeki cipe çarpan Burak Yılmaz, polise ifade verdi.

Polisler gelmeden olay yerinden ayrılan Yılmaz, kazadan 12 saat sonra Sarıyer Polis Merkezi'ne gidip arabayı kendisinin kullandığını söyledi. Bir anda direksiyon hakimiyetini kaybettiğini anlatan futbolcu, polislere ölümden döndüğünü anlattı.

Habertürk'ün haberine göre; kaza sonrasında olay yerine giden trafik ekiplerinin rapor tutup ceza yazdığı da ortaya çıktı. Raporda, maddi hasarlı kaza yapan sürücünün firari olduğu ve "kazayı yetkililere bildirmemek, kaza yerinden ayrılmak" suçundan 206 TL trafik cezası kesildiği belirtildi ve ceza aracın plakasına gönderildi.

'KARAKOLA GİTMEM GEREKTİĞİNİ BİLMİYORDUM'

Bu tür bir durumda karakola giderek ifade vermesi gerektiğini bilmediğini öne süren Yılmaz "Seyir halindeyken araç bir anda aşırı hızlandı, aracın kontrolünü kaybettim. Araç savruldu, takla attı. Daha sonra çarparak durdu. Araçtan indiğimde bir cipe çarptığımı gördüm" dedi.

Burak Yılmaz'ın kaza yaptığı araç

2 MİLYON LİRALIK HASAR

Olay yerinden kaçtığı için tüm dikkatleri üzerine çeken futbolcunun, iki araçtaki yaklaşık 2 milyon liralık hasarı karşılayacağı öğrenildi.

Yetkililer maddi hasarlı kaza sonrası kaçan sürücüye sonradan alkol test yapılmadığını söyledi.

Olayın üzerinden belli bir süre geçtikten sonra kişinin alkollü olup olmadığının ve alkol oranının tespit edilemediği belirtildi.

Soruşturma sonucu kusurlu görülürse Burak Yılmaz hakkında 2 yıla kadar hapis talebiyle dava açılması ihtimali var.