Bağdat Caddesi'nde kaza

Otomobil kontrolde çıktı. Önce motora ardından da park halindeki araca çaptı. Bir kişi öldü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Kadıköy Bağdat Caddesi’nde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil önce önünde seyreden motosiklete, ardından da park halindeki otomobile çarparak durabildi. Kazada motosikletteki bir kişi hayatını kaybederken bir kişi de ağır yaralandı.

İddiaya göre, Kadıköy istikametinde ilerleyen Ömer Faruk Sarı yönetimindeki otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Otomobil önce önünde seyreden ve iki kişinin bulunduğu motosiklete ardından da park halindeki otomobile çarparak durabildi.

YOLA SAVRULDULAR

Çarpmanın etkisiyle motosiklet metrelerce yolda sürüklenirken, motosikletteki Eren Çalışır ve ismi henüz öğrenilemeyen bir kişi yola savruldu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yerde hareketsiz şekilde yatan ismi henüz öğrenilemeyen kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada ağır şekilde yaralanan Eren Çalışır ise ambulansla İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazaya neden olan sürücü Ömer Faruk Sarı ise polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak karakola götürüldü. Kaza ile ilgili incelemeler sürüyor. (DHA)