Evlilik programına katılan kadınları fuhuşa zorladılar

İstanbul'da bir çetenin, evlilik programına katılan kadınları zorla alıkoyup fuhuşa zorladığı tespit edildi. Direnen kadınlara işkence yapan çete üyelerinin kadınlara işkence yaptıkları ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul’da, iş ya da evlilik vaadiyle kandırdıkları kadınların içeceklerine ilaç koyarak çıplak fotoğraflarını çekip işkenceyle fuhuşa zorlayan 4 kişi gözaltına alındı. Çetenin evlilik programlarına çıkan kadınları hedef aldığı ortaya çıktı. 3 kadın çetenin elinden kurtarıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Kumar Büro Amirliği ekipleri, evlilik vaadiyle kandırdıkları kadınları tehditle fuhuşa zorlayan bir çeteyle ilgili bilgi aldı. Yapılan araştırmada, çetenin, evlenme programlarına katılan ya da iş arayan kadınları hedef aldığı tespit edildi.

Sosyal medya hesaplarından bağlantı kuran çetenin, yakınlaştıkları kadınların içeceklerine ilaç koyarak uyuttuğu ve daha sonra çıplak görüntülerini çekerek şantaj yaptığı ortaya çıktı. Daha sonra bu kadınların fuhuşa zorlandıkları, direnenlerin ise dövüldükleri ve bileklerinin kesildiği öğrenildi.

Polis operasyonu sonucu gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü tutuklandı.

Operasyonda iş bulma ve evlenme vaadiyle çetenin eline düşen İ.S., U.S. ve P.M. de kurtuldu.

(İSTANBUL - DHA)