Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı: Kılıçdaroğlu'nun gösterdiği kağıtlar sahte

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Ahmet Özel, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun gösterdiği belgelerin sahte olduğunu savundu. Özel, Kılıçdaroğlu'na elindeki belgeleri savcılığa sunmaya davet etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukat Ahmet Özel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddialarıyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu'nun iddialarının yalan olduğunu savunan Özel, açıklamasında "Kılıçdaroğlu, söz konusu kağıtları mesai bitimine kadar derhal bir cumhuriyet savcılığına vermeli ve suç duyurusunda bulunmalı" ifadelerine yer verdi.

CHP Meclis Grubu'nda konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakınlarının yurtdışına para transfer ettiğini öne sürdü. Elinde banka dekontları olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, "Bunların tamamı bankaların resmi kayıtlarıdır. Yurtdışı şirketin de kayıtlarında var" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun sözleriyle ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan, oğlu Burak Erdoğan ve kardeşi Mustafa Erdoğan'ın avukatı Ahmet Özel yazılı açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu'nun iddialarının gerçek olmadığını savunan Özel, "K.K. tarafından müvekkillerim hakkında ileri sürülen iddiaların tamamı yalan, gösterdiği kağıtların da tamamı sahtedir. Kılıçdaroğlu, gösterdiği kağıtları derhal istediği medya kuruluşuna vermeli" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, 'Man Ada'sı dekontları'nı gösterdi: İspat ettimKılıçdaroğlu, 'Man Ada'sı dekontları'nı gösterdi: İspat ettim

'FETÖ TARAFINDAN TUZAĞA DÜŞÜRÜLMÜŞTÜR'

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasında isimi geçen Mustafa Gündoğan'ın, işadamı olduğu ve Erdoğan'ın özel kalemi olmadığını belirten Özel, şöyle devam etti:

"Yine ayrıca K.K., sözkonusu kağıtları bugün mesai bitimine kadar derhal bir Cumhuriyet savcılığına vermeli ve suç duyurusunda bulunmalıdır. Müvekkillerimiz tarafından iddia edilen ülkede, iddia edilen şirkete asla böyle bir para gönderilmemiştir. CHP Genel Başkanı K.K., belli ki kendisini o makama getiren FETÖ'ye diyet borcunu ödeme gayreti içindedir. FETÖ tarafından eline tutuşturulan kağıtları daha önce de sallayan ve kağıtlar sahte çıkınca yüzü kızarmayan Kılıçdaroğlu, şimdi yeni bir skandala imza atmıştır. K.K., bir kez daha FETÖ tarafından tuzağa düşürülmüş ve rezil edilmiştir.

Tekrar ediyoruz: Kılıçdaroğlu, elindeki kağıtları derhal istediği medya kuruluşuna vermeli, Cumhuriyet savcılığına iletmeli ve suç duyurusunda bulunmalıdır. Tekrar altını çizerek söylüyoruz, ne Sayın Cumhurbaşkanımızın, ne de ailesinin yurt dışında herhangi bir parası bulunmamaktadır. Sahte belge ve bilgilerle müvekkillerimiz üzerinden Sayın Cumhurbaşkanımız hakkında iftiralarda bulunan ve itibar suikastı yapan K.K. hakkında yasal yollara başvurulacak ve iftiraların hesabı yargı önünde sorulacaktır." (ANKARA/DHA)

AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na yanıt: İddialar çöktü, Kılıçdaroğlu istifa etmeliAK Parti'den Kılıçdaroğlu'na yanıt: İddialar çöktü, Kılıçdaroğlu istifa etmeli