AK Parti Milletvekili Uysal'dan KHK'lı öğretmene 24 Kasım için kutlama mesajı

AK Parti Milletvekili Burhanettin Uysal, öğretmenler günü nedeniyle KHK ile ihraç edilen öğretmen Yaşar Kaygısız'a 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kutlama mesajı gönderdi. Öğretmen Kaygısız: "İhraç edildiğim sayın vekile bildirilirse duygularım daha fazla incinmez."

Google Haberlere Abone ol

Burhanettin Uysal'ın SMS mesajı

DUVAR - AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Eğitim Sen'deki sendikal faaliyetleri nedeniyle Karabük'e sürgün edilen ve daha sonra KHK'yle ihraç edilen Yaşar Kaygısız'a kutlama mesajı önderdi Kaygısız, Uysal'a "Öğrencilerimden ayrılalı 1 yıl oldu. Sanırım sayın vekilin ihraçlardan haberi yok" diyerek tepki gösterdi.

'ÖĞRENCİLERİMDEN AYRILALI 1 YIL OLDU...'

Sınıf öğretmeni Yaşar Kaygısız, sendikal faaliyetleri nedeniyle 2016'da hakkında başlatılan soruşturma sonucunda Karabük'e sürgün edildiğini belirterek, yaklaşık 1 yıl önce çıkarılan Kanun Hükmünde kararname (KHK) ile ihraç edildiğini söyledi. "Öğrencilerimden ayrılalı 1 yıl oldu" diyen kaygısız şunları anlattı:

"Sayın milletvekilinin mesajı için kendilerine teşekkür ediyorum. Güzel cümlelerine mazhar olmuşum. Yalnız sayın vekile, ya Karabük Valiliği ya da Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü yeterince bilgi vermemiş. Sanırım sayın vekilin ihraçlardan haberi yok. Sayın vekil bu konuda bilgilendirilir ve mesaj listesinden adım çıkarılırsa benim de duygularım daha fazla incinmez.  Öğrencilerinden ayrı 1 yıl oldu. Kendisine yine de teşekkür ederim."