Üç yaşındaki çocuk serviste unutuldu

Üç yaşındaki Selin Eda A. şoför ve hostes tarafından serviste unutuldu. Şoför Mehmet Mustafa U. ve hostes Reyhan B. gözaltına alınıp emniyetteki sorgularının ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldılar. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul’da önceki gün anaokuluna giden üç yaşındaki Selin Eda A.'nın okul servisinde unutulduğu ortaya çıktı.

Hürriyet'ten Çetin Aydın'ın haberine göre annesi, Selin Eda A.'yı sabah Kadıköy'de servise bindirdi. Servis şoförü Mehmet Mustafa U. ve Hostes Reyhan B., öğrencileri indirirken A.'yı serviste unutarak Gebze’ye gitti. Üç yaşındaki çocuğun serviste olduğunu fark etmeyen şoför ve hostes araçtan indi, öğlen 14.00 civarında yeniden araca döndüklerinde Selin Eda A.'yı ağlarken buldular.

Okul çıkışı 16.00'da okula giden ve kızını sınıfta bulamayan anne Esin Beyhan A. kızının okula geri dönen serviste olduğunu görünce, şoför ve hostes hakkında şikayette bulundu.

Öğretmenlerinin küçük kızın okula gelmediğini okul yönetimine söyledikleri ancak okul yönetiminin de aileyi aramadığı ortaya çıktı.

Servis şoförü Mehmet Mustafa U. ve hostes Reyhan B. gözaltına alınıp emniyetteki sorgularının ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldılar.