Bakan Özahaseki soyunma odasına girince kavga çıktı

Bakan Özhaseki, Gençlerbirliği maçı sonrası Kayserispor'un soyunma odasına girmek isteyince güvenlik izin vermedi. Bakan rica üzerine içeri alınırken, özel kelem müdürü ile korumaları da soyunma odasına girmek isteyince kavga çıktı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Gençlerbirliği ile Kayserispor arasında oynanan karşılaşma sonrası galip gelen Kayserispor'un soyunma odasına akreditasyonsuz girmek isteyince tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Maç sonu Gençlerbirliği'ni 2-1 mağlup eden Kayserisporlu futbolcuları kutlamak için soyunma odasına gitmek isteyen Bakan'a önce özel güvenlik izin vermedi. Bakanın ricası üzerine özel güvenlik Özhaseki'ye izin verdi. Ancak korumalar ve özel kalem müdürü de içeri girmeye kalkınca özel güvenlik kapıyı kapatarak içeri kimseyi almadı. Bunun üzerine korumalar ve özel güvenlik arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından özel güvenlik görevlileriyle Özhaseki'nin korumaları arasında kavga çıktı.

'KESİN SESİNİZİ OTURUN AYIPTIR DEDİK'

Bakan Mehmet Özhaseki, soyunma odası dönüşünde, ''Yasak olduğunu bilmiyordum, özür dilerim'' dedi. Özhaseki şunları söyledi: "Karşılıklı olarak birbirlerine hakaret ettiler. Keşke yapmasalardı. Bunlar yakışmıyor. Golden sonra bile 'kesin sesinizi oturun ayıptır' dedik. Özür dilemesini de bilirim. Ama gerçekten içeri girmemin yasak olduğunu bilmiyordum. Yıllarca yöneticilik yaptım, bilmiyordum. Meraklısı da değilim. Ben kurallara aykırı olduğunu bilmiyordum. Hocayı tebrik edip çıktım. Kurallara aykırı olduğunu gerçekten bilmiyordum, özür dilerim." (ANKARA/DHA)