Melih Gökçek'ten ANKA Park dağıtılsın diyen CHP'li Meclis Üyesi Yılmazkaya'ya: Hadi oradan medeniyet düşmanları...

Melih Gökçek ANKA Park projesinin askıya alınması ve oyuncakların dağıtılması iddialarına Twitter'dan yanıt verdi: Hadi oradan medeniyet düşmanları... ANKA Park Ankara turizminin geleceğidir.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından istifası istendikten sonra görevinden ayrılan eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek attığı Tweetlerle gündemde kalmaya devam ediyor. Gökçek son olarak, "Allah, dünya görüşü bu kadar dar olanların eline Ankara'yı düşürmesin" dedi.

Melik Gökçek'in 'en büyük hayalim' dediği ANKA Park projesinin bütçe sebebiyle askıya alınması iddia edilirken Gökçek, CHP'li  Meclis Üyesi Doğan Yılmazkaya'nın 'Projenin yaşama şansı yok, oyuncakları sökülüp dağıtılsın' önerisine Twitter hesabından yanıt verdi. Konuya ilişkin bir dizi Tweet atan Gökçek, 'Samimi söylüyorum Ankara Büyükşehir CHP Grup Başkanı CHP'li Meclis Üyeleri arasında en makul olan arkadaşlardan biriydi... O bile böyle saçmalamaya başladıysa, Ankara CHP'ye geçse Ankara'nın ne hale düşeceğini düşünün... Şu ifadelere bakın.' dedi.

Açıklamalarına 'biz belediye başkanlığından ayrıldık...' diyerek başlayan Gökçek şunları yazdı: 'ANKA Park'da 4 adet 10.000 metrekarelik, 6 adet 5.000 metrekarelik çelik çadır var. Bunlar sökülüp ilçe belediyelerine dağıtılmalıymış. Aklınızı peynir ekmekle mi yediniz? Onbinlerce Ankaralının gezdiği ve gelenlerin istisnasız beğeni ve taktirini kazanan bu park çalışmazmış. Dünya görüşü bu kadar dar olanların eline Allah Ankara'yı düşürmesin. ANKA Park, Ankara turizminin geleceğidir. Dilinizi ANKA Park'tan çekin.'