Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu yola koltuk sevdasıyla değil, hizmet sevdasıyla çıktık

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter hesabından, cumartesi günü istifa edeceğini açıkladı. Gökçek'ten kısa bir süre sonra tweet atan Cumhurbaşkanı Erdoğan ise "Bizler bu yola koltuk sevdasıyla, makam sevdasıyla değil; hizmet sevdasıyla çıktık" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek istifa edeceğini açıkladı. Gökçek, "Cumartesi günü Ankara Büyükşehir Belediye Meclisini olağanüstü toplayacak ve istifamı vereceğim" dedi. Gökçek'in açıklamasından kısa bir süren sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tweet attı. Erdoğan ise "Bizler bu yola koltuk sevdasıyla, makam sevdasıyla değil; hizmet sevdasıyla çıktık" mesajını paylaştı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Beştepe'de Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüştü. Gökçek, görüşmenin ardından Twitter hesabından açıklama yaptı. Gökçek, "İnşallah cumartesi günü Ankara Büyükşehir Belediye Meclisini olağanüstü toplayacak ve meclis üyesi arkadaşlara veda edip, istifamı vereceğim" ifadelerini kulandı.

Gökçek'in açıklamasında 5 dakikada sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından paylaşım yaptı. Erdoğan, şu mesajları paylaştı:

"Bizler bu yola koltuk sevdasıyla, makam sevdasıyla değil; hizmet sevdasıyla çıktık. Bunun için de biz, gençlerden korkan, gençlerden çekinen, yerini gençlere bırakmayı düşünmeyenlerden asla olmadık, olmayacağız. Gençlerimiz, aziz milletimizin emaneti olan önemli görevleri vakti-saati geldiğinde inşallah devralacak."

'Reis’in karizması çizildi' diyenlere göre bu, sonun başlangıcı'Reis’in karizması çizildi' diyenlere göre bu, sonun başlangıcı

Ankara'nın ömür törpüsüAnkara'nın ömür törpüsü