Melih Gökçek: Nasip olmadı

İstifası beklenen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek: Hacı Bayram Veli müzesini eşimle doğum günümüzde birlikte açacaktık, nasip olmadı...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e dair, ' istifa edecek mi?' tartışmaları sürüyor. Sosyal medyayı sık kullanması ile bilinen Gökçek dün Twitter hesabından yaptığı paylaşımda 'nasip olmadı' dedi.

Hürriyet'te yer alan habere göre, Gökçek’in eşi Nevin Gökçek Ankara’da bir açılışa katıldı. Aynı zamanda Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı (SOS) Onursal Başkanı olan Nevin Gökçek, Hacı Bayram Camisi’nin yanında Hacı Bayram-ı Veli’nin yaşadığı evin temsil edildiği ve kişisel eşyalarının sergilendiği alanın açılışını yaptı.

Nevin Gökçek girişte gazetecilerin istifa süreci ile ilgili sorularını yanıtlamazken “Manevi bir açılış için geldik. Hayırlı cumalar” demekle yetindi. Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek dün katıldığı açılışta eşi Melih Gökçek’in görevinden istifa edip etmeyeceği sorulunca “Manevi bir açılış için geldik” yanıtını verdi.

GÖKÇEK: NASİP OLMADI

Akşam saatlerinde tweet atan Gökçek, “Eşim Hacı Bayram Veli müzesini hazırlamıştı. Doğum günümüzde birlikte açacaktık, nasip olmadı. Nevin dostlarla birlikte açtı. Teşekkürler Nevin” ifadesini kullandı.