Yazarlar Cemil Aksu ve Vedat Çetin'in evlerine polis baskını

Yazar Cemil Aksu'nun evine bu sabah yapılan polis baskınında eşi gözaltına alındı. Diyarbakır'da ise gazeteci yazar Vedat Çetin gözaltında.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yazar Cemil Aksu'nun evinde sabahın erken saatlerinde polis tarafından arama yapıldı. Aksu'nun eşi gözaltına alındı. Diyarbakır'da ise gazeteci yazar Vedat Çetin DTK soruşturmasında gözaltına alındı.

Sosyal medya paylaşımları nedeniyle eşinin Artvin Emniyeti'ne götürüldüğünü belirten Aksu, Facebook hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Bir memleket klasiği... Facebook paylaşımları için sabahın köründe evimiz basıldı, arama yaptılar, Nurcan'ı gözaltına aldılar, bilgisayarıma el koydular, bir kaç tane de kitaba - biri de Demirtaş'ın Seher' i... Şimdi emniyete gidiyoruz...  :) Artvin'e gidiyoruz..."

VEDAT ÇETİN GÖZALTINDA

Gazeteci-yazar Vedat Çetin, DTK soruşturması kapsamında evine yapılan baskın sonucunda gözaltına alındı.

Gazeteci-yazar Vedat Çetin, Diyarbakır’da bulunan evine yapılan baskın sonucunda gözaltına alındı. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Demokratik Toplum Kongresi (DTK) soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı olduğu öğrenilen Çetin, Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

(HABER MERKEZİ)

Osman Kavala havaalanında gözaltına alındıOsman Kavala havaalanında gözaltına alındı