CHP'li vekiller, 7 işçinin hayatını kaybettiği göçükle ilgili inceleme yapacak

CHP vekiller Sezgin Tanrıkulu ve Fatma Kaplan Hürriyet, 7 işçinin hayatını kaybettiği göçükle ilgili araştırma yapmak için Şırnak'a gitti. Tanrıkulu ve Hürriyet'in incelemelerin ardından yarın basın toplantısı düzenleyeceği belirtildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu ve Fatma Kaplan Hürriyet, 7 işçinin yaşamını yitirdiği göçükle ilgili inceleme yapmak üzere Şırnak'a gitti. CHP'li vekiller, hayatını kaybeden işçilerin ailelerine de taziye ziyaretinde bulundu.

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ve Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, dün, bir kömür madeninde yaşanan ve 7 işçinin hayatını kaybettiği göçükle ilgili inceleme yapmak için Şırnak'a gitti.

Vali Kamil Acun Külliye Camii'ndeki taziye çadırında işçi aileleriyle bir araya gelen CHP'li vekiller, başsağlığı dileğinde bulundu. Taziye çadırında Tanrıkulu, telefonla aradığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu işçi aileleriyle görüştürdü. Sezgin Tanrıkulu ve Fatma Kaplan Hürriyet, yapacakları incelemenin ardından yarın Şırnak'ta basın toplantısı düzenleyecek. (ŞIRNAK/DHA)