Çakıcı paylaşımı nedeniyle 'etekli işkence'ye 9 gözaltı

İzmir'de T.Z. adlı şahısı, etek giydirerek kendisine ateş etmeye zorladığı öne sürülen 9 kişi gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İzmir'de suç örgütü elebaşı Alaattin Çakıcı ve ailesi hakkında sosyal medyadan paylaşımda bulunan bir kişiye etek giydirip, kendisini bacağından vurduran ve bu görüntüleri de internette paylaşan gruba yönelik soruşturma sonucunda 9 kişi gözaltına alındı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, İzmir'de etek giydirilen bir kişinin kendisini tabancayla bacağından vurduğu görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından çalışma başlattı. Yapılan araştırma sonucunda, kendisini vuran ve tedavi gördüğü Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden kaçan kişinin T.Z. olduğu belirlendi.

HAVALİMANINDAKİ GÖRÜNTÜ KAYITLARI

T.Z.'nin daha sonra havalimanında kendisini karşılayan grupla birlikte gittiğini  güvenlik kameralarından tespit eden polisler, operasyon düzenledi. Operasyonda T.Z. ve 9 kişi gözaltına alındı.

Şüphelilerin, Erzincan'dan gelen T.Z.'yi İzmir'de iki gün beklettiği, ardından da etek giydirip, Konak'ın Gültepe Mahallesi'nde bir futbol sahasına götürdükleri, burada kendi kendini bacağından vurması için zor kullandıkları öne sürüldü. Emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakılan T.Z., şüphelilerden şikayetçi oldu. Şüphelilerin emniyetteki sorgusu sürüyor. (İZMİR/DHA)

Etiketler işkence etek çakıcı