Şişli'de 'okulum kapanmasın' eylemi

Şişli'de veliler Mahmut Şevket Paşa Ortaokulu ve Kurtuluş Ortaokulu'nun taşınması planına karşı eyleme geçti. Veliler kaymakamla görüşüyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Şişli’de bulunan Mahmut Şevket Paşa Ortaokulu ve Kurtuluş Ortaokulu'nun velileri, okullarının taşınması planına karşı eylem yaptı. Veliler kaymakamlık binasına yürüyüş gerçekleştirdi.

Evrensel'de yer alan habere göre, Kurtuluş Ortaokulu önünde toplanan veliler, 'Okulumuzdan başka okul istemiyoruz', 'Okulumuzu terk etmiyoruz', 'Biz bu okulu seviyoruz', dövizleri taşıdı. 'Şişli uyuma okuluna sahip çık' sloganı atan velilere çevreden de alkışlarla destek geldi.

Veliler, talepleri kabul edilene kadar Kaymakamlık binasının önünden ayrılmayacaklarını belirtirken, bir grup veli de kaymakamla görüşmek için içeriye girdi.

ŞİŞLİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ'NE AVM YAPILMAK İSTENİYOR

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi binasının yıkılıp, lisenin Kurtuluş Ortaokulu binasına taşınması, Kurtuluş Ortaokulu'nun da Mahmut Şevket Paşa Ortaokulu'na taşınması isteniyor. Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi binasına ise AVM yapılmak isteniyor.

Etiketler AVM kaymakam şişli veli