Cumhurbaşkanı Erdoğan, Melih Gökçek'le görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'le bir araya geldi. Erdoğan'ın Balıkesir Büyükşehir Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur'la da görüştüğü iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'le görüştü

CNN Türk muhabiri Murat Pazarbaşı'nın haberine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi. Görüşmenin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davetiyle gerçekleştiği belirtildi. Görüşme saat 22.50'de sona erdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın aralarında Melih Gökçek'in de aralarında bulunduğu 6 belediye başkanının istifasını istediği iddia edilmişti. AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal ve Melih Gökçek iddianın doğru olmadığını söylemişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise iddialarla ilgili olarak "Bu süreç içerisinde bu tür gelişmeler olur. Ama şu anda böyle bir şey önümüzde yok. Ama bundan sonra da olmayacağı anlamına kesinlikle gelmez. Çünkü bir değişimi dönüşümü biz seçime kadar yaşıyoruz, yaşayacağız ve o metal yorgunluğu dediğim konu, tüm bunları kapsayan bir konuydu” demişti.

Hürriyet gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, CNN Türk'teki "Gece Görüşü" programında, Erdoğan'ın bugün Gökçek'ten önce Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur'la da görüştüğü iddia etti. Erdoğan'ın Edip'ten istifasını istediği fakat Edip'in “İstifa etmiyorum, istiyorsanız siz görevden alın” dediği öne sürülnmüştü.

Gökçek gidince iktidarın kimyası bozulur mu?Gökçek gidince iktidarın kimyası bozulur mu?

Erdoğan: Şu an yok olmayacak anlamına gelmezErdoğan: Şu an yok olmayacak anlamına gelmez

Mahir Ünal: Belediyelerle istifa pazarlığı yapmayızMahir Ünal: Belediyelerle istifa pazarlığı yapmayız

EGO Genel Müdürü'nden fotoğraf: Bu sabah Erdoğan ve GökçekEGO Genel Müdürü'nden fotoğraf: Bu sabah Erdoğan ve Gökçek