Manisa'da iki kadına homofobik saldırı 

Manisa'da iki kadına fiziksel saldırı yapıldı. Saldırının kadınlardan birinin ailesi tarafından gerçekleştirildiği öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Konya’da üniversite birinci sınıfta okuyan 19 yaşındaki Aynur O. ve arkadaşı Emine G. tatil için gittikleri Manisa’da saldırıya uğradı.

Vatan'dan Esra Can Sinav'ın haberine göre, Aynur O. ve Emine G. 27 Eylül 2017’de iki arkadaşlarıyla birlikte Manisa Alaşehir’de bir tepeye çıktı. Ancak bir süre sonra O. ve G.'nin yanından ayrılan arkadaşları kısa süre sonra Emine’nin bazı aile üyeleriyle geri geldi. Bu grup tarafından lezbiyen oldukları gerekçesiyle iki kadına şiddet uygulandı.

'BABASI TEHDİT ETTİ'

‘Yerden kalkamaz hale gelince çocuk babasını’ aradı diyen Aynur O. yaşadıklarını şöyle anlattı: "10 dakika sonra sevgilimin babası ve üvey annesi geldi. İlk önce yumrukladılar. Sonra babası vücuduma dokunarak beni taciz etti. ‘Eğer görüşmeye devam ederseniz, sana tecavüz ederim’ diyerek beni tehdit etti. Bayılınca da beni arabayla evimin önüne atıp gitmişler. Hastanede gözümü açtım. Hemen darp raporu aldım ve polise, jandarmaya şikayette bulundum. Polisi arayarak kız arkadaşım Emine’nin adresini verdim o da şikayetçi oldu ve evden ayrıldı. Benim elmacık kemiklerimde ve burnumda kırıklar var. Vücudumun her yerine darbe aldım. Kız arkadaşımın da kafatasında ezikler var. Şikayetimiz üzerine sadece ifadeleri alındı ve bırakıldılar. Dava açacağız."