Emrah Serbes tutuklandı: Yere batsın Emrah Serbes!

Emrah Serbes 22 Eylül'de yaşanan kazada aracı kullandığını itiraf etti. Serbes, tutuklandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yazar Emrah Serbes, Twitter hesabından bugün yaptığı açıklamada 22 Eylül 2017 tarihinde İzmir-Aydın otobanında yaşanan kazada aracı kendi kullandığı halde arkadaşı Kenan Doğru'nun suçu üstlendiğini duyurdu. "Suçun cezasından kaçabilirsin ama vicdanın azabından kaçamazsın" diyen Serbest savcılığa teslim olduğunu da açıkladı.

Serbes kazada bir baba kızın hayatını kaybettiğini, annenin ise yoğun bakımda olduğunu da ifade ederek Beşiktaş tribününden tanıdığı Kenan Doğru'nun kaza anında kendisinin yaşadığı şok nedeniyle suçu üstlendiğini belirtti. Emrah Serbes, "Benim için sonuna kadar cezaevinde yatacak bir insandır ancak vicdan azabını kaldıramayacağım" dedi.

Savcılığa teslim olan Serbes, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Serbes cezaevi aracına bindirilirken, "Hayatını kaybedenlerin yakınlarından özür dilerim. Hiçbir şey bir genç kızın hayatı etmez. Yere batsın Emrah Serbes... Benim adım Emrah Serbes, sonunda t yok. Bundan sonra benim sonumda hiçbir şey yok. Ömür boyu bu vicdan azabıyla yaşayacağım. Keşke ben ölseydim o kazada. Çok özür dilerim herkesten"  dedi.