Mehmet Ali Ilıcak: En yakın şahidim Rasim Ozan Kütahyalı

Mehmet Ali Ilıcak, annesini tutuklanmadan önce de eleştirdiğini söyledi. Kütahyalı'yı şahit gösterdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - FETÖ’nün medya yapılanmasına yönelik açılan dava kapsamında tutuklanan Nazlı Ilıcak  bu hafta ikinci kez hakim karşısına çıktı. Duruşmada savunma yapan Nazlı Ilıcak, "Ben Bank Asya'dan krediyle villa mı aldım? Menfaat peşindekiler hapiste değil" diyerek de Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı'ya gönderme yaptı.

Medyaradar’dan Alev Gürsoy Cimin’e konuşan Nazlı Ilıcak'ın oğlu Mehmet Ali Ilıcak, annesinin Alçı-kütahyalı çiftine ilişkin sözlerine tepki gösterdi. Mehmet Ali Ilıcak, şunları söyledi:

"Nagehan benim yakın dostum. Bu sözleri okuduktan sonra kardeşimi aradım çünkü o duruşmada ve takip ediyordu, arayıp sordum. Nagehan kendi camiasından tepki çekme pahasına risk alıp annemin tutuksuz yargılanması gerektiğini yazdı. Ailece kendisine teşekkür ediyoruz. Annem maalesef savunması esnasında isim vermeden dahi olsa Nagehan’ı rencide edecek bir cümle kurdu. Bu bizi çok üzdü. Bir tarafta hapis yatan annemiz, bir tarafta sürekli hatalarını düzeltmeye çalışmak arasında sıkışıp kalıyoruz. Bu da Aslı'yı (kızkardeşi) ve beni çok üzüyor. Nagehan’ın da hakkını yemeyelim gayet güzel bir duruş gösterdi ve korudu onu yani."

EN YAKIN ŞAHİDİM RASİM OZAN KÜTAHYALI

AK Partiye yakın durmak için annesiyle arasına mesafe koyduğu eleştirilerine tepki gösteren Mehmet Ali Ilıcak, şöyle dedi: "Herkes ayrı birey. Ben onun gibi düşünmek zorunda değilim. Söyledikleri gibi vefasız falan da hiç değilim. Vefamı merak eden varsa buyursun gelsin. Benim bütün geçmişime bakın bir tane AK Parti ya da Tayyip Bey aleyhine kötü bir açıklamam, eleştirim olmamıştır. FETÖ denilen örgüte dair de hiçbir yakınlığım olmamış, hep ayrı düşmüşüz. En yakın şahidim Rasim Ozan Kütahyalı’dır. Nagehan ile annem program yaptığında her gece Rasim ile konuşur ve 'Ya yanlış yapıyor' derdim. O zaman ne 17 Aralık olmuş ne de başka bir şey olmuştu."