Cem Küçük: 2017-2018 final sezonu olacak

Cem Küçük, bir süredir karşılıklı yazılar yazdığı Soner Yalçın'ın tutuklanacağını ima ederek, "2017-2018 sezonu hem Ekrem gibi yurt dışına kaçmış azılı Fetullahçı teröristler için hem de Soner Yalçın çetesi için final sezonu olacak" dedi. Küçük, bugüne kadar her dediğinin çıktığını öne sürerek, Yalçın'la ilgili yargı sürecinin başlayacağını ifade etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cem Küçük, Türkiye gazetesinde bugün yayınlanan 'Bir organize çetenin analizi' başlıklı yazısında, Odatv İmtiyaz Sahibi ve Sözcü yazarı Soner Yalçın'ı hedef aldı.

Yalçın'ın FETÖ'den farksız olduğunu öne süren Küçük, "2017-2018 sezonu hem Ekrem gibi yurt dışına kaçmış azılı Fetullahçı teröristler için hem de Soner Yalçın çetesi için final sezonu olacak. Şu ana kadar önceden yazdığım her şeyin çıktığı gibi bunun da çıkacağını göreceksiniz" ifadelerini kullandı.

Küçük, Hakan Şükür'le yaptığı iddia edilen messenger görüşmesinin de gerçekdışı olduğunu ifade etti.

Kapatılan Zaman gazetesinin genel yayın yönetmeni Ekrem Dumanlı'nın da Türkiye'ye getirileceğini iddia eden Küçük, "Dur bakalım Ekrem bu daha iyi günleriniz. Eğer o 14 Aralık 2014 günü benim gibi 3-5 adam daha çıksa, tutuklanacağını biliyordu terörist Dumanlı. Fakat kaçıp kurtulduğunu sanma terörist Ekrem. Bu devlet seni alacak, eline ve ayağına kelepçeler takarak Türkiye'ye yargılanman için getirecek" diye yazdı.

(HABER MERKEZİ)

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Racon kesilecekse bizzat ben keserimCumhurbaşkanı Erdoğan: Racon kesilecekse bizzat ben keserim