Barkın Bayoğlu'nun ölümünde ilk ifade

Motosikletçi Barkın Bayoğlu'nun hayatını kaybettiği kazanın detayları ortaya çıkmaya başladı. Kazada hayatını kaybeden Buğra Erdem’in eşi Halide Yasemin Erdem, tanık olarak ifade verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde bakım sebebiyle duran trafikte eşiyle tartışıp araçtan inen Buğra Erdem'e motosikletiyle karşı yönden gelen 'Altın Elbiseli Adam' lakaplı motosikletçi Barkın Bayoğlu çarptı. Kazada hayatını kaybeden Buğra Erdem’in eşi Halide Yasemin Erdem, tanık olarak ifade verdi.

Hürriyet'ten Çetin Aydın'ın haberine göre Erdem, "Arabayla seyir halindeyken eşimle ailevi bir sebepten aramızda tartışma çıktı. Eşim çok sinirlendi ve aracı durdurdu. Daha sonra aşağı inerek yürüdü. Son olarak yürürken gördüm. Ben araçtan inmedim. Bir gürültü duydum. Baktığımda kazayı gördüm. Araçtan indim. İlk anda eşimi göremedim. Biraz yürüyünce eşim ve motosiklet sürücüsünü gördüm, yerde yaralı olarak yatıyorlardı. Çarpma anını görmedim" dedi.

NEDEN 'ALTIN ELBİSELİ ADAM' DENİLİYORDU?

Barkın Bayoğlu'nun 'Altın Elbiseli Adam' lakabı, Kazakistan'da bir müzede gördüğü, MÖ 5'inci yüzyılda ölen prensin kıyafetinden geliyor.

Prensin altın elbisesini ve üzerindeki Türkçe yazıları unutmayan Bayoğlu, Türkiye'ye döndüğünde bir motosiklet firmasının video çekiminde altın rengi tulum giyince konsepti de 'Altın Elbiseli Adam' üzerine kurmuştu.