Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'te 3 tane şehidimiz var

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mescid-i Aksa'da yaşananlar hakkında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Güvenlik güçleri orada Müslümanların üzerine saldırdılar ve 350'ye yakın yaralı var, aldığım son rakam 3 tane şehidimiz var" diye konuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Afrika'da Sağlık Kongresi"nin, Dolmabahçe Sarayı'nda düzenlenen gala yemeğine katıldı.

Mescid-i Aksa'da yaşanan olaylara değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kudüs'te bugün cuma, Müslümanların kutsal bir günü ve Kudüs polisi, askeri, bütün güvenlik güçleri orada Müslümanların üzerine saldırdılar ve 350'ye yakın yaralı var, aldığım son rakam 3 tane şehidimiz var" dedi.

'BUNA ASLA KATLANAMAYIZ'

Dün akşam İsrail Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin ile görüştüğünü söyleyen Erdoğan, "Bakın dedim yarın Cuma. Lütfen dedim bu işe müdahale edin. 'Biz terörizmle mücadele ediyoruz' dedi. Kendisine dedim ki, bu yaklaşım tarzınız çok yanlış. Bu insanla kim olursa olsun. Biz zalimler karşısında susmayı, zulüm addediyoruz. Buna da asla katlanamayız" ifadelerini kullandı. (İSTANBUL/DHA)

Filistin, İsrail'le ilişkileri askıya aldıFilistin, İsrail'le ilişkileri askıya aldı

İsrail polisi cemaate saldırdıİsrail polisi cemaate saldırdı