Özgür Mumcu'ya tepki çeken Uğur Mumcu mesajı

'Adalet Yürüyüşü'yle ilgili tweet atan Cumhuriyet yazarı Özgür Mumcu'ya 'kötü ruhlu' yanıt: Baban da sıcağı severdi...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gazeteci Uğur Mumcu'nun oğlu yazar Özgür Mumcu dün Twitter adresinde şu mesajı paylaştı: "Bir lider bin odasında bin klima olan sarayda. Diğer lider 40 derecede asfaltta yürüyor. Akp, elitlerin partisidir.''

Mumcu'nun bu tweet'inin altına gelen yanıt ise çok çirkindi. '@atigonati' isimli Twitter kullanıcısı, Mumcu'nun babası gazeteci Uğur Mumcu'nun 24 yıl önce katledildiği aracın fotoğrafını paylaştı ve 'Baban da sıcağı severdi' yazdı.

5959e33161361f131489ceb3

'KÖTÜ RUHLU İNSANLAR DA VAR, BİZ GÜZELLERİNE BAKALIM'

Mumcu'nun kardeşi Özge Mumcu Aybars, sosyal medyada tepki çeken bu mesaj için şunları yazdı: "Bu mesajı yeni gördüm. Memlekette kötü ruhlu insan da var, güzel insanlar da. Biz güzellerine bakalım. Babamın öldürülmesi ve Sivas 93 yılında yaşandı. Bizler, katliamların sağ kalan çocuklarıyız. Adalet arayışı sürecinde büyüdük. Binlerce telgraf geldi babam öldürüldüğünde, birkaç tanesini ayırmışlardı, çekmecenin içinde buldum. Babamın cesedine küfrediyordu. Bir- iki kişi küfrediyor, milyonlar cenazede yürüyordu. Hepimize bu resim yeter, yüreklerimiz ferah olsun."